Var god vänta

Låna pengar till bil

 Ett av de enklaste och smartaste sätten att finansiera ett bilköp på är att låna pengar till bil från Komplett Bank. När det är dags att skaffa en ny bil men man inte har sparat ihop tillräckligt med pengar så är det bäst att börja bekanta sig med alla de olika finansieringsalternativ som finns. Bilaffärerna erbjuder sina egna lösningar och det finns även många kreditgivare på marknaden som ger ut billån. De finansieringsalternativ som traditionellt har använts kan dock vara begränsande och inte ha lika gynnsamma villkor som ett privatlån, som exempelvis Komplett Banks Flexibelt Lån. 

På Komplett Bank är det du som bestämmer över ditt lån. Du väljer själv hur du vill amortera lånet, eftersom vi har amorteringsfrihet på alla våra lån. Du har också möjlighet att ta ut mer pengar inom den låneram du blir tilldelad när du blivit beviljad lån. Att låna pengar till bil blir inte mer flexibelt än såhär.

 

En kvinna tänker på att låna pengar till bil

 

Låna pengar till bil och fokusera på det väsentliga

Eftersom det idag finns ett så brett sortiment av bilar med olika egenskaper är det skönt att veta att man har ett finansieringsalternativ som är enkelt och snabbt att få, men samtidigt har den flexibilitet som du som låntagare behöver. Då du lånar pengar till bil från Komplett Bank kan du lägga fokus på att hitta det perfekta fordonet för dig, istället för att grubbla över olika lånealternativ eller vänta på ett lånebesked från banken. Du behöver inte heller komma med en kontantinsats när du ska låna hos Komplett Bank.

Att låna pengar till bil från Komplett Bank är smidigt och smärtfritt. Flexibelt Lån går att söka utan säkerhet, helt och hållet via nätet. Du kan direkt skicka in en ansökan nu via vårt webbformulär här på sidan. Mata in hur mycket du vill låna pengar till bil och fyll sedan i resten av uppgifterna. Efter det kan du fortsätta att bläddra omkring på nätet och titta på bilar som finns till salu, det kommer ett svar på din låneansökan inom kort, rakt till din e-post. 

 

Låna pengar till bil utan säkerhet

Med ett traditionellt billån, alltså ett lån som tas med säkerhet så har du en begränsad amorteringstid. Banken lägger upp en plan för din del vad gäller återbetalningen. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett mera flexibelt billån. Med Flexibelt Lån kan du betala tillbaka lånet enligt en snabbare tidtabell om du har möjlighet till det. Å andra sidan kan du också välja att betala tillbaka i en lugnare takt om du så vill eller behöver. Hos Komplett Bank har vi inga amorteringskrav. Du måste betala räntor och avgifter varje månad men du får själv bestämma hur du vill sköta amorteringen av lånet. Du kan hålla helt amorteringsfria månader och antalet månader är obegränsade. Vi rekommenderar dock att du alltid gör amorteringar då du har möjlighet till det. Om du kanske hamnar ut för en oväntad utgift eller om du behöver pengarna till något annat så är vi okej med det, vi kräver aldrig att du berättar orsaken till varför du håller en amorteringsfri månad.

 

Vem kan låna pengar till bil från Komplett Bank?

Alla som har fyllt 20 år, är folkbokförda i Sverige och saknar registrerade betalningsanmärkningar kan låna pengar till bil från Komplett Bank. Vi gör alltid en individuell bedömning av varje sökande och på basis av den återkommer vi med ett låneerbjudande. Du kan redan idag få veta vilka villkor du kan låna med, men först måste du skicka in en ansökan!
 

Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, uppläggningsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.