Var god vänta

Låna pengar för att köpa bil

Att låna pengar för att köpa bil kan bli aktuellt då tiden är inne för att ersätta den nuvarande bilen eller att skaffa en till bil till hushållet. Behovet kan vara akut och då har man inte tid att vänta på att spargrisen ska bli tillräckligt full. Då kanske det vettigaste alternativet är att låna pengar för att köpa en bil. I dagens läge finns det många finansieringsalternativ att välja mellan. 

Låna pengar för att köpa bil

Precis som det på bilmarknaden finns många olika märken och modeller att välja mellan så har också lånemarknaden sitt utbud av kreditgivare och deras lån, dessutom har vi bilaffärerna som erbjuder sina egna finansieringslösningar. Vissa alternativ lämpar sig bättre för vissa typer av bilköp. Lyckligtvis har man som låntagare många olika finansieringsalternativ att välja mellan och det borde finnas något som passar alla. 

 

Låna pengar från Komplett Bank för att köpa bil

Komplett Bank har en modern lösning för dig som ska låna pengar för att köpa bil och vill hitta ett billån som har förmåner man inte får någon annanstans. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett lån utan säkerhet som passar utmärkt för bilköp. Med en låneram som rör sig mellan 10 000 kr och 500 000 kr har du ett brett utbud du kan välja bil ur. Nu behöver du inte lägga din nya bil som garanti för ditt nya lån, och ingen kontantinsats behövs heller. Det går fort att få lånet beviljat. Skicka in en ansökan via vår nätsida och få ett svar direkt. En låneoffert går att skriva under med BankID och pengarna kommer direkt in på ditt konto. Nu får du snabbt och behändigt finansieringen i skick innan du far iväg för att göra affärer! 

 

Flexibilitet när du ska låna pengar för att köpa bil

Hos Komplett Bank har du själv makten över ditt lån. Det enda vi kräver är att du varje månad betalar räntor och avgifter. Du själv bestämmer hur du vill sköta återbetalningen av lånet. Du kan hålla amorteringsfria månader när du så vill. Då du själv bestämmer över återbetalningen har du möjlighet att betala tillbaka lånet snabbare än vanligt. På så vis sparar du in på de totala kostnaderna för lånet. En väldigt bra egenskap som Flexibelt Lån har är möjligheten att ta ut mer pengar vid behov. Om du har hunnit betala tillbaka en del av lånet så kan du ta ut den delen på nytt. Ingen ny ansökan behövs. Detta kan vara till stor hjälp då bilen är i behov av service eller reparation och du annars inte skulle ha pengar för att täcka kostnaderna.

Komplett Bank erbjuder unika förmåner för dig som vill låna pengar för att köpa bil. Om du ändå väljer att ta ett billån med säkerhet och saknar pengar till kontantinsatsen så kan du betala kontantinsatsen till det lånet med ett Flexibelt Lån.

 

Låna pengar för att köpa bil nu

Vår ansökningsprocess är extremt snabb. För att du ska kunna ansöka om lån behöver vi egentligen inte veta så mycket om dig. Fyll i formuläret på vår nätsida. Vill du ha en riktgivande bild av lånets kostnader kan du använda dig av lånekalkylatorn som vi erbjuder. Genom att skicka in en ansökan får du veta vilka dina personliga lånevillkor kommer att bli. Vi svarar direkt på din ansökan och du kan ha pengarna samma dag som du tar kontakt med oss.