Var god vänta

Ett bra billån för den som vill ha flexibilitet

Att få ett så bra billån som möjligt är något som man strävar efter då man behöver finansiering till sitt bilköp. Det finns många olika slags alternativ på marknaden för dig som lånesökande. Många bilhandlare och -affärer och även banker erbjuder sina egna lösningar. Men sådana finansieringslösningar kan komma med begränsande villkor. I dagens läge erbjuder många kreditinstitut också bra lån som ger konsumenter en större frihet. Komplett Bank erbjuder Flexibelt Lån, ett bra billån för den som själv vill ha kontroll över sina låneärenden.

Varför är Flexibelt Lån ett bra billån?

Vi har valt att närma oss lånebranschen på ett nytt sätt. Våra konkurrenter använder sig av alla möjliga olika benämningar för sina lån, som t.ex. billån, båtlån, renoveringslån etc. Vi har slopat idén att namnge våra lån enligt olika användningsändamål. Flexibelt Lån är ett lån utan säkerhet som lämpar sig till alla tänkbara ändamål.

Det som gör Flexibelt Lån till ett bra billån är den förhållandevis låga räntan, möjligheten att ta ut amorterade pengar på nytt och friheten att betala tillbaka i den takt man önskar. Eftersom bilen inte läggs som säkerhet för lånet behöver du inte betala tillbaka lånet då du säljer bilen. Du bestämmer själv när du betalar av på ditt lån. Du kan sköta återbetalningen i en långsam eller snabb takt. Du kan också när du än vill betala tillbaka hela ditt lån på en gång. De månader du väljer att inte amortera måste du endast betala räntor och avgifter för lånet. Det rekommenderas ändå att du lägger upp en förnuftig avbetalningsplan för dig själv. Den nominella räntan ligger alltid mellan 4,9% och 19,9% hos Komplett Bank. Avgifterna som tillkommer till lånet är också bland de lägsta på marknaden.

Hur söker man ett lån?

När du vill ha ett billån från Komplett Bank behöver du inte anstränga dig. Ansökan fylls i och skickas in enkelt och snabbt via nätet. Vi skickar dig ett svar så fort som vi fått en ansökan och du kan i lugn och ro gå igenom villkoren. Du behöver inte ta ett förhastat beslut i samband med ditt bilköp. I det preliminära lånebeslutet får du veta den ränta som du personligen kommer att få, samt de avgifter som ditt lån kommer att ha. Räntan är väldigt konkurrenskraftig, avgifterna låga och tack vare möjligheten att hålla amorteringsfria perioder är månadskostnaderna bland marknadens lägsta.

Vem kan söka ett bra billån från Komplett Bank?

Vid ansökan om ett billån gäller samma krav som alltid när man söker om ett Flexibelt Lån från Komplett Bank. Du förutsätts vara minst 20 år gammal, sakna registrerade betalningsanmärkningar och ha en regelbunden inkomst. Vi delar dessutom endast ut lån åt de som är folkbokförda i Sverige. För att kommunikationen angående ditt lån ska löpa smidigt behövs också en giltig e-postadress och ett telefonnummer. Skicka in en ansökan och få finansieringen ordnad redan innan du åker iväg för att handla bil - du får då ett bra utgångsläge att förhandla om priset eftersom du har pengarna fixade med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank. Det enda du nu har kvar att fundera på är vilken bil du vill skaffa.