Var god vänta

Billigt billån

Billigt billån med flexibla återbetalningsvillkor

 

På jakt efter ett billigt billån? Komplett Bank erbjuder ett lån utan säkerhet för ända upp till 500 000 kronor. Lånet har alltid en förmånlig ränta. Nominella räntan ligger mellan 4,9% och 19,9% och bestäms individuellt för varje sökande. Avgifterna för lånet är också förmånliga så de totala kostnaderna eller den så kallade effektiva räntan för lånet är lågt. Du får ett obegränsat antal amorteringsfria månader du kan ta till om du inte klarar av att amortera. Du kan också ta ut mer pengar när du vill och behöver. Det du amorterar blir alltid tillgängligt för att lånas på nytt. Om behovet av en ny bil är brådskande behöver du inte heller oroa dig, med ett lån från Komplett Bank kan du ha pengarna på ditt konto samma dag som du skickat in vårt webbaserade ansökningsformulär.

 

Billigt billån med sjysta återbetalningsvillkor

När du tar ett lån från Komplett Bank kommer det utan krav på amortering. Du får själv välja takten du betalar tillbaka lånet i. Månatligen får du en faktura som innehåller lånets räntor och avgifter. Kostnaderna för räntor och avgifter måste du betala men den summa du amorterar får du varje månad själv bestämma. Du kan betala av lånet inom en kort tidsperiod för att spara in på de totala kostnaderna för lånet. Du kan också välja att hålla amorteringsfria månader de gånger du behöver pengarna för något annat.

Kom ihåg att ett lån alltid ska återbetalas och du bör göra upp en klar plan på hur du ska amortera. Amorteringsfriheten är till för att hjälpa dig från att hamna in i en ond spiral då när ekonomin tryter och för att ge dig en flexibilitet som förr inte funnits i liknande låneärenden.

 

Sök billigt billån genast

Det är inget som stoppar dig från att köpa din drömbil inom kort. Om du skickar in en ansökan nu så har du chansen att få ett lån beviljat redan idag. Från Komplett Bank söker du lån via nätet, både snabbt och extremt bekvämt. Du kan fylla i en ansökan fast hemma i soffan eller på vägen till jobbet. Skicka in en ansökan så återkommer vi direkt med ett svar rakt till din e-post. Att gå och handla bil är mycket roligare då man har fixat finansieringen i förväg och har ett amorteringsfritt lån i bakfickan.

Att sköta sina affärer på Komplett Bank går även i fortsättningen mycket enkelt. Man behöver inte springa fram och tillbaka till ett bankkontor eller vänta i en telefonkö till kundrådgivningen. Du kan alltid förklara ditt ärende i lugn och ro, så noggrant som möjligt i ett e-postmeddelande. Vid väldigt brådskande eller besvärande frågor kan du även vara i kontakt med Komplett Bank via telefon. 

Fyll i en ansökan nu

Att fylla i en låneansökan är mycket enkelt. Här på vår sida finns det färdiga formuläret som väntar på att du ska fylla i det. I ansökan måste bland annat det belopp du önskar låna och även din nuvarande arbetssituation anges. Om du har dyra lån från tidigare kan du också samla lån hos oss. Det som är viktigt är att du anger en giltig e-postadress eftersom det är via den vi är i kontakt med dig. Fyll i en ansökan fast direkt så svarar vi omgående med ett preliminärt lånebeslut.