Till innehållet
Var god vänta

Billiga billån

De som saknar finansiering för sitt nya bilköp vill såklart alltid hitta billiga billån. Men var ska man då inleda sin sökan efter billiga billån? Många bilaffärer och banker erbjuder olika finansieringsalternativ åt den som behöver låna pengar för att fullgöra bilköpet. Traditionella billån kräver oftast att bilen står som säkerhet för lånet och man måste också betala en kontantinsats som är 20% av priset. Dessutom måste bilen köpas från en auktoriserad bilhandlare, man kan alltså inte heller handla av privatpersoner.

På Komplett Bank erbjuder vi också billiga billån, utan krav på säkerhet eller kontantinsats. Flexibelt Lån är vårt svar på konkurrenternas olika benämningar på sina många lån. Med Flexibelt Lån fixar du finansiering för alla tänkbara ändamål. Du kan köpa din bil var och när du vill då du har ett Flexibelt Lån från Komplett Bank i bakfickan. När du går för att köpa bil och har finansieringen ordnad redan innan så har du ett bättre utgångsläge för att förhandla om priset på bilen. Med Komplett Banks Flexibelt Lån finansierar du bilköpet enkelt och snabbt och samtidigt får du också en flexibilitet i återbetalningen som andra inte kan erbjuda.

Billiga billån utan krav på säkerhet

Komplett Banks billån är ett lån som du kan få utan att behöva be en vän att ställa upp som borgensman eller leta fram en lämplig egendom som du kan ha som garanti. Detta betyder också att ifall du väljer att sälja bilen så får du behålla lånet om du önskar att använda pengarna till något annat. Samtidigt får du också friheten att handla din bil var som helst.

Ansökan görs enkelt och snabbt på nätet. Du kan fylla i vårt webbaserade formulär när som helst. Då du har skickat in en ansökan svarar vi direkt. En låneoffert är aldrig bindande så du har inget att förlora på att skicka in en ansökan. Du får snabbt veta hur billigt billån du kan få från Komplett Bank. Då det perfekta erbjudandet på en bil dyker upp framför näsan så behöver du inte låta det gå dig förbi. Med Flexibelt Lån får du en snabb och enkel finansiering.

Flexibilitet i dina låneärenden

På Komplett Bank sköter du dina låneärenden på ett flexibelt sätt. Vi har inget amorteringskrav, du får själv bestämma hur du sköter återbetalningen av ditt lån. Det enda som krävs av dig är att du betalar de räntor och avgifter som förfaller varje månad. Du kan också välja att betala tillbaka hela ditt lån precis då du själv vill. Du har även möjlighet till att ta ut den del av lånet du redan har betalat tillbaka. Väldigt behändigt i situationer där bilen är i behov av en dyr åtgärd i samband med en reparation.

När du tar ett billån med säkerhet ska lånet oftast betalas tillbaka då du säljer bilen. Detta är inte fallet med Flexibelt Lån från Komplett Bank. Eftersom du inte behöver lösa ditt lån då när du säljer bilen kan du använda ditt gamla lån också som finansiering för nästa bil.

Vem kan söka billiga billån från Komplett Bank?

Alla som har fyllt 20 år och har en regelbunden inkomst kan ansöka om Flexibelt Lån. Man ska även vara folkbokförd i Sverige och vara utan registrerade betalningsanmärkningar. Dessutom behöver du ha ett mobilnummer och en giltig e-postadress. Kommunikationen angående ditt lån sköts helt elektroniskt. Vid extra brådskande frågor kan du vara i kontakt med vår kundtjänst per telefon. Välkommen med din ansökan!