Var god vänta

Billånets ränta

Två kvinnor är glada för billånets ränta är lågt

Billånets ränta varierar beroende på långivaren. Det bästa erbjudandet får du genom att jämföra olika långivare. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett bra alternativ för finansiering av ett bilköp. Vårt billån har alltid en förmånlig ränta, som placeras mellan 4,9% och 19,9%. På Komplett Bank räknar man ut billånets ränta skilt för varje lånesökande. Du får veta ditt eget låns ränta genom att skicka in en låneansökan till oss. Lånets ränta anges i den slutliga låneofferten.

Komplett Banks Flexibelt Lån har marknadens minsta månadskostnader och de mest flexibla återbetalningsvillkoren. Komplett Banks Flexibelt Lån är ett helt amorteringsfritt lån, månatligen faktureras endast lånets räntor och avgifter. Tidtabellen och storleken på amorteringarna kan du själv bestämma över. Du kan söka Komplett Banks förmånliga billån direkt, ansökan görs från början till slut på nätet.


Hur bestäms ett billåns ränta?

Räntan räknas på lånebeloppet. Man kan säga att räntan är det du betalar som ersättning åt lånegivaren för att den lånar ut pengar till dig. När man talar om ett billåns ränta brukar det talas om två olika slags räntor, vilket är den nominella räntan och den effektiva räntan. Det är bra att veta skillnaden på dessa två så man kan räkna ut billånets ränta på rätt sätt.

Den nominella räntan är endast räntan på lånet. Den effektiva räntan däremot räknar med både räntan och alla andra utgifter som hör till lånet. Därför är det den effektiva räntan man ska använda då man jämför lån. Med den får man veta den totala kostnaden för lånet. I vissa fall kan den nominella räntan vara låg men sedan finns det höga avgifter som ändå gör att lånet i praktiken är väldigt dyrt. Det lönar sig också att endast jämföra lån med lika lång löptid, för lånetiden kan också påverka vilken ränta som erbjuds.

 

Billån med en låg ränta

Komplett Banks Flexibelt Lån passar utmärkt för att finansiera en bil. Du kan söka upp till 500 000 kronor i billån med en låg ränta och väldigt flexibla återbetalningsvillkor. Från Komplett Bank kan du få ett lån till bil så snabbt som samma dag som du gör en ansökan. Flexibelt Lån är ett utmärkt finansieringsalternativ för bil, för du kan ta lånet redan innan du ska gå och handla bil.


Du behöver ingen säkerhet för Komplett Banks lån, därför kan man få lån snabbt. När lånet är taget innan man ska köpa bil kan man ge ett bud på bilen med pengar på fickan. På så vis kan du till och med få bilen till ett bättre pris. Du kan färdigt i lugn och ro bekanta dig med lånevillkoren hemma, så att du inte stressas till att göra ett förhastat beslut om ett lån i samband med ditt bilköp.


Sök ett flexibelt billån nu

Du kan fylla i en ansökan för billån fast direkt, via vårt webbformulär. Fyll i det lånebelopp du önskar låna, det ska röra sig mellan 10 000 - 500 000 kronor och så förstås dina personuppgifter. Skicka in ansökan enkelt via nätet och få ett svar omedelbart. Om vi begär ytterligare dokumentation kan även dessa dokument skickas in elektroniskt. I den slutliga låneofferten som skickas åt dig ser du också räntan för det beviljade billånet. Du kan godkänna offerten direkt med BankID och lånet kan betalas ut till ditt konto inom kort. Hela processen tar i bästa fall under ett dygn i anspråk.