Var god vänta

Billån utan kontantinsats

Letar du efter ett billån utan ett krav på kontantinsats? I så fall har du kommit till rätt ställe. Traditionella billån har krav på en säkerhet. Oftast är det så att man sätter själva bilen man köper som en säkerhet för lånet. Enligt svensk lag får inte ett billån med säkerhet uppgå till mer än 80% av bilens värde. Det betyder att resten av inköpspriset måste man täcka med en kontantinsats.

På Komplett Bank kan du ta ett billån utan kontantinsats. Vi ger Flexibelt lån för 10 000 - 500 000 kronor utan krav på säkerhet. Att ansöka om lån går snabb här via nätet. Avsaknaden av krav på säkerhet eller kontantinsats snabbar upp processen ytterligare. Som låntagare hos Komplett Bank har du unika förmåner jämfört med traditionella billån och andra finansieringslösningar som våra konkurrenter erbjuder. 

 

En kvinna har tagit billån utan kontantinsats och får nycklarna till sin nya bil

 

Billån utan kontantinsats erbjuder mer flexibilitet

Billån utan kontantinsats har oftast en betydligt större flexibilitet än vad billån med kontantinsats har. Komplett Banks Flexibelt lån kräver ju som sagt ingen kontantinsats men lånet har också flexibla återbetalningsvillkor. Du får själv välja när du betalar tillbaka lånet. Flexibelt lån ges med amorteringsfrihet, du får hålla ett obegränsat antal amorteringsfria månader och endast betala räntor och avgifter om du så önskar. Vid ett senare skede kan du också ta ut pengar inom den kreditram du blivit tilldelad. Detta kan vara till nytta då bilen ska på service eller reparation. Du kan enkelt täcka dessa kostnader genom att återigen ta ut den summa du tidigare betalat tillbaka, utan att du måste ta ett nytt lån.

Billån utan kontantinsats kan vara billigare

Bilhandlare försöker locka konsumenter till att välja deras finansieringslösningar och skyltar med väldigt förmånliga räntor. Vad de då i själva verket försöker locka med är en billig nominell ränta. Den nominella räntan berättar dock inte hela sanningen. Utöver den nominella räntan tillkommer det vanligen aviavgifter och en uppläggningsavgift. Med den effektiva räntan får du en bättre bild av vad lånet egentligen kommer att kosta dig. 

Även om den största fördelen med billån utan kontantinsats är flexibiliteten lånet erbjuder så är det ofta så att den effektiva räntan också faktiskt är förmånligare hos ett billån utan kontantinsats. Du kan inom några sekunder fylla i och skicka iväg en ansökan här på vår nätsida. Vi svarar direkt åt dig. I vår låneoffert framkommer alltid de totala kostnaderna för ditt lån. Du har inget att förlora med att skicka in en ansökan. En låneoffert är aldrig bindande. Nu kan du få ett billån utan kontantinsats mycket snabbt. Du behöver inte hosta upp pengar för någon kontantinsats eller lägga bilen som säkerhet. Skicka en ansökan så får du veta hur mycket ett billån från Komplett Bank kunde bli att kosta dig!
 
 

Vem kan ansöka om billån utan kontantinsats?

Flexibelt Lån från Komplett Bank kan ges åt alla som har fyllt 20 år, är folkbokförda i Sverige och saknar registrerade betalningsanmärkningar. Du behöver inte ha någon jättehög lön, men nog en regelbunden inkomst. Du behöver också ett telefonnummer och en e-postadress. Vi skickar låneofferten till din e-post. Vi hoppas att du anger en giltig e-postadress när du söker lån då all kommunikation går till den. Också signeringen av kontraktet sker elektroniskt.
 


Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, uppläggningsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.