Till innehållet
Var god vänta

Billån utan kontantinsats

Letar du efter ett billån utan ett krav på kontantinsats? I så fall har du kommit till rätt ställe. Traditionella billån har krav på en säkerhet. Oftast är det så att man sätter själva bilen man köper som en säkerhet för lånet. Enligt svensk lag får inte ett billån med säkerhet uppgå till mer än 80% av bilens värde. Det betyder att resten av inköpspriset måste man täcka med en kontantinsats.

På Komplett Bank kan du ta ett billån utan kontantinsats. Vi ger Flexibelt lån för 10 000 - 500 000 kronor utan krav på säkerhet. Att ansöka om lån går snabb här via nätet. Avsaknaden av krav på säkerhet eller kontantinsats snabbar upp processen ytterligare. Som låntagare hos Komplett Bank har du unika förmåner jämfört med traditionella billån och andra finansieringslösningar som våra konkurrenter erbjuder. 

Billån utan kontantinsats erbjuder mer flexibilitet

Billån utan kontantinsats har oftast en betydligt större flexibilitet än vad billån med kontantinsats har. Komplett Banks Flexibelt Lån kräver ju som sagt ingen kontantinsats och lånet har dessutom flexibla återbetalningsvillkor. Du får själv välja när du betalar tillbaka lånet. Flexibelt Lån ges med amorteringsfrihet, vilket innebär att du kan ha amorteringsfria månader då du endast betalar räntor och avgifter om du så önskar. Vid ett senare skede har du också möjlighet att ta ut mer pengar inom den kreditram du blivit tilldelad. Detta kan vara till nytta då bilen ska på service eller reparation. Du kan enkelt täcka dessa kostnader genom att återigen ta ut den summa du tidigare betalat tillbaka, utan att behöva ansöka om ett helt nytt lån.

Billån utan kontantinsats kan vara billigare

Bilhandlare försöker locka konsumenter till att välja deras finansieringslösningar genom att skylta med väldigt förmånliga räntor. Vad de då i själva verket försöker locka med är en billig nominell ränta. Den nominella räntan berättar dock inte hela sanningen. Utöver den nominella räntan tillkommer det vanligen olika avgifter, till exmepel uppläggningsavgift. Med den effektiva räntan får du därför en bättre bild av vad lånet egentligen kommer att kosta dig.

Även om den största fördelen med billån utan kontantinsats är flexibiliteten som lånet erbjuder så är det i tillägg ofta så att den effektiva räntan faktiskt också är förmånligare. Du kan inom några sekunder fylla i och skicka iväg en ansökan här på vår nätsida. Vi svarar direkt med en låneoffert där de totala kostnaderna för ditt lån framkommer. Du har inget att förlora med att skicka in en ansökan. En låneoffert är aldrig bindande. Nu kan du få ett billån utan kontantinsats mycket snabbt. Du behöver inte hosta upp pengar för någon kontantinsats eller sätta bilen som säkerhet. Skicka en ansökan så får du veta hur mycket ett billån från Komplett Bank kan kosta dig!

Vem kan ansöka om billån utan kontantinsats?

Flexibelt Lån från Komplett Bank kan ges åt den som har fyllt 20 år, är folkbokförd i Sverige sedan minst 3 år tillbaka och som saknar registrerade betalningsanmärkningar. Du behöver inte ha någon jättehög lön, men en regelbunden inkomst. Du behöver också ett mobilnummer och en personlig e-postadress. Det är viktigt att du anger en giltig e-postadress när du söker lån, eftersom all kommunikation, inklusive information om låneofferten, sker elektroniskt. Också signeringen av kontraktet sker elektroniskt, med ditt BankID.