Till innehållet
Var god vänta

Bilfinansiering

Ska du skaffa en ny bil? Har du redan hittat den lämpliga bilen, men bilfinansieringen bekymrar dig kanske ännu? Eller har du kanske först nyligen börjat kolla på bilar på nätet och fundera över vilken bil skulle passa dig bäst? Bilfinansieringen är någonting som det lönar sig att ha på det klara innan man ska gå och handla en bil. På så vis är du inte bunden till den bilfinansiering och de villkor som bilaffärerna erbjuder. När du har bilfinansieringen i skick på förhand så kan du köpa din bil från vilken affär eller privatperson som helst. Komplett Banks Flexibelt lån är ett vettigt sätt att sköta sin bilfinansiering på. Räntan är förmånlig och återbetalningsvillkoren anpassar sig enligt varje livssituation. 

Bilfinansiering Komplett Bank

 

Vad ska man tänka på när man skaffar en ny bil?

När du ska skaffa en ny bil finns det många beslut som måste göras. Vilket märke och vilken modell? Vilken årsmodell och hur mycket medkörd får bilen vara? Det är också mycket viktigt att tänka på hur man sköter betalningen. Vi kan hjälpa dig med finansieringen. Komplett Banks Flexibelt lån har förmåner som är betydligt bättre jämfört med traditionella billån och -finansieringslösningar.

 

Bättre återbetalningsvillkor än traditionell bilfinansiering

Om du väljer en normal bilfinansering från en bilaffär så binder du dig till fasta månadsrater och en återbetalningsplan läggs upp för din del. Du hamnar också kanske att hosta upp en kontantinsats för ditt lån. När du sköter bilfinansieringen med Komplett Banks amorteringsfria lån så är du inte bunden till fasta månadsrater eller någon sträng återbetalningsplan. Du kan i lugn och ro låta livet rulla på som förr. Du kan lita på att lånet också anpassar sig om det finns behov.
Komplett Banks Flexibelt lån har inget amorteringskrav, det betyder att du bara behöver betala räntor och avgifter varje månad och själv får bestämma när du gör amorteringar.  På så vis garanteras en lugn tillvaro vid en eventuell försämring av betalningsförmågan. Om du behöver mer pengar vid ett senare skede, vi säger att bilen till exempel åker på en mer omfattande service, så går det att ta ut den del av lånet du redan betalat tillbaka på nytt.

 

 

Bilen är i behov av reparation eller service, vad gör jag nu?

Kostnaderna för bilen tar inte slut vid köpet av bilen. Service, reparationer, besiktningar, byte av däck och många andra utgifter kommer att kräva mer pengar av bilens ägare. Komplett Banks Flexibelt lån har lösningen även för detta. När du har betalat tillbaka en del av ditt lån så kan du ta ut den betalda delen på nytt. Då får du pengarna snabbt och smärtfritt, utan att du måste ta ett nytt lån. Detta kombinerat med amorteringsfriheten ger en unik flexibilitet till din ekonomi.
 
 

Ansök om marknadens bästa bilfinansiering

Få din bilfinansiering i skick, här via nätet. Du kan göra det redan innan du ska och handla bil. Med Komplett Banks billån kan du köpa bilar av alla prisklasser. Du kan få ett lån för 10 000 - 500 000 kronor. Ansök om ett Flexibelt lån med formuläret vid sidan om artikeln. Fyll i uppgifterna som begärs och identifiera dig med hjälp av Bank ID. Du behöver ingen säkerhet och vi svarar dig direkt. Du blir tilldelad en kreditram som du fritt får låna och betala tillbaka pengar inom, i den takt som det passar dig bäst. I bästa fall kan du ha pengarna på ditt konto redan under samma dag som ansökan är inskickad. Lycka till med bilaffärerna!
 


Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, uppläggningsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.