Till innehållet
Var god vänta
Minimum att betala per månad (exempel med 8,9 % nominell ränta)

Billån

Vill du köpa en ny bil och funderar på att ta ett billån? Från Komplett Bank kan du få ett Flexibelt Lån som faktiskt kan lämpa sig bättre för bilköp än traditionella billån. När du vill köpa en ny bil går det snabbt och enkelt att ansöka om lånet. Flexibelt Lån kan vara ett vettigare sätt att finansiera köpet på än det lån som bilaffärerna erbjuder. Flexibelt Lån är amorteringsfritt, vilket betyder att man inte måste amortera på lånet varje månad. Du bestämmer själv över din amorteringsplan. För att ta ett billån från Komplett Bank behöver du heller ingen kontantinsats.

Om du inte vill ha din bil som säkerhet för lånet och ännu ytterligare betala en 20 procents kontantinsats för ditt billån så är Komplett Banks lån ett bra alternativ för dig. Att göra en ansökan är enkelt och du får svar direkt. Nu kan du få en förmånligare ränta och bättre återbetalningsvillkor än vad traditionella billån har.

Att ta ett lån utan säkerhet - också känt som privatlån - till din bil är mycket vanligt. Enligt en undersökning av lånemarknaden, Lånebarometern, som gjordes av Zmarta Group år 2017 så var det lån till bil, motorcykel eller båt som var det näst vanligaste ändamålet svenskar tog privatlån till. Det enda som var vanligare var lån till olika bostadsrelaterade köp (renoveringar, inredningar etc).

Ett billån till alla sorters bilköp

Behovet av en bil kan variera beroende på livssituationen. En stor familj behöver en rymligare bil för att bekvämt kunna ta sig fram. En mindre bil är däremot behändigare för bara en person eller ett par. Ibland måste man skaffa en till bil till hushållet så att alla ska kunna sköta sina ärenden och åka iväg till sina fritidsintressen. Från Komplett Bank kan du ta ett Flexibelt Lån för alla olika sorters bilköp. Det kan handla om en stor, liten, ny eller begagnad bil. En bil med bara den nödvändigaste utrustningen eller en bil med den allra senaste tekniken. Du kan utgående från ditt behov ta ett lån på mellan 10 000 och 500 000 kronor. Med ett billån från Komplett Bank kan du vara säker på att du har ett finansieringsalternativ som tillåter dig välja bland ett bilutbud som täcker dina behov.

Ett lån med otrolig flexibilitet

Visst är det bra att förbereda sig för en möjlig service eller reparation på bilen? Du har inte bara möjligheten att hålla amorteringsfria månader, med ett Flexibelt Lån har du även fördelen att kunna ta ut mera pengar inom den låneram du blir tilldelad. Detta betyder att om du redan har betalat tillbaka på ditt lån så kan du vid ett senare skede ta ut den redan betalda delen av ditt lån på nytt. Så om det behövs mera pengar, till exempel för en reparation eller tilläggsutrustning till bilen, så kan Komplett Banks billån täcka även dessa kostnader.

Flexibel amortering på ett billån

På Komplett Bank kan du ta ett billån och njuta av flexibel amortering. Vi har ingen fast återbetalningsplan som vi bestämmer för dig. Du får själv lägga upp en plan för din återbetalning. Ett obegränsat antal amorteringsfria månader betyder att du minskar stressfaktorn att inte klara av att amortera under vissa perioder. Så länge du ser till att du kan betala räntor och avgifter i tid varje månad så är allt i sin ordning.

En flexibel amortering innebär stora fördelar för lånetagaren. Nu kan du äntligen själv bestämma när och hur du betalar tillbaka på ditt billån. Har du möjligheten att betala tillbaka hela lånet i en snabb takt så kan du betalat av skulden fortare än med traditionella billån. Med ett billån från Komplett Bank kan du alltså spara in en hel del kostnader genom att förkorta lånets återbetalningstid. Du har då ett färre antal månader du behöver betala, så totalt blir lånet billigare för dig.

Ett snabbt billån - ansök om Flexibelt Lån direkt på nätet

Behovet av en bil kan uppstå plötsligt, till exempel när fritidsaktiviteterna hopar sig. Det äldsta barnets fotbollssäsong kan precis ha sparkat igång samtidigt som det yngre barnet också har valt att börja spela fotboll. I samma veva har frun börjat gå på yoga. Mitt i allt det står man då med ett behov av antingen en större eller en till bil.

Det perfekta erbjudandet på din drömbil kan komma emot när som helst. Man vill ju inte slösa tid då behovet av pengar trycker på. Som tur är går det väldigt snabbt att ansöka om Flexibelt Lån. Du kan söka om lån genast genom att fylla i en ansökan här på vår sida. Fyll i dina uppgifter och skicka iväg ansökan, du får ett svar inom kort. Pengarna finns tillgängliga för dig när vi har kollat upp nödvändiga dokument, som exempelvis din lönespecifikation. I bästa fall kommer du att kunna göra din bilaffär med lånade pengar samma dag som du skickar in en ansökan - så snabb är låneprocessen.

Frågor om billån från Komplett Bank

Varför lönar det sig att välja Komplett Banks Flexibelt Lån som billån?

  • Du får ett lånebeslut direkt. I bästa fall kan du ta ut pengarna redan under samma dag.
  • Du behöver ingen säkerhet eller kontantinsats för lånet.
  • Flexibelt Lån är amorteringsfritt och ger dig en flexibilitet i planeringen av din personliga ekonomi. Det finns inga amorteringskrav, fasta månadsbetalningar eller längsta lånetid.
  • Du får själv bestämma hur stort lån du tar ut inom din låneram och du kan ta ut mer senare.

Hur mycket kan man få i lån från Komplett Bank?

Komplett Banks Flexibelt Lån lämpar sig för alla typer av bilaffärer. Det kan handla om små eller stora bilar, en kontantinsats, eller köp från både auktoriserade bilhandlare och privatpersoner. Du kan få ett lån på mellan 10 000 och 500 000 kronor.

Vad är lånets återbetalningstid?

Till skillnad från ett traditionellt billån så binder du dig inte till en fast återbetalningsplan när du lånar från Komplett Bank. Lånet är amorteringsfritt så man behöver endast betala avgifterna och de räntor som bestäms i förhållande till lånebeloppets storlek. Antalet amorteringsfria månader är inte begränsade, så du kan låna till bil nu och amortera när det passar dig bäst.