Var god vänta

Låna till båt från Komplett Bank

Är det dags att låna till båt? Längtan ut till havet börjar bli enorm, och den lämpliga båten har kanske redan hittats. Om du behöver hjälp på din färd ut mot den sköna sommarbrisen ute på sjön eller havet så kan du ta ett förmånligt och flexibelt båtlån från Komplett Bank på mellan 10 000 och 500 000 kronor. Att låna till båt blir inte enklare, du behöver ingen säkerhet för lånet till din båt och du kan ansöka om ett lån var som helst, när som helst. 

Låna till båt med Flexibelt Lån

Låna till båt och förverkliga dina drömmar

Att köpa en båt är en dröm som i de flesta fall kräver mycket pengar. Att låna till båt är ett av de vanligaste sätten att finansiera båtköpet på. Att spara pengar kan vara tidskrävande och jobbigt och när den perfekta båten plötsligt kommer kan det hända att pengarna till båtköpet ännu inte är ihopsparade. 

Nu kan du ansöka om ett lämpligt lån från nätet direkt, utan varken säkerhet eller borgensman. Du behöver alltså inte ge exempelvis din lägenhet som säkerhet för lånet eller be en vän eller bekant att gå i borgen för dig. Detta gör det möjligt att få ett lån mycket snabbt och du kan börja göra upp en affär istället för att springa vid banken och fylla i papper.

Komplett Banks Flexibelt Lån är ett lån med en förmånlig ränta, de mest flexibla betalningsvillkoren på marknaden som anpassar sig till olika livssituationer bättre än något annat lån. Lånet har ett obegränsat antal amorteringsfria månader. Du får själv bestämma när du kortar av på lånet. Nu kan du i lugn och ro segla omkring vetandes att det enda som måste betalas varje månad är räntan och avgifterna på ditt lån. 

 

Flexibelt även vid återbetalning

Komplett Banks Flexibelt Lån har ett särdrag, det är amorteringsfrihet. Detta betyder att du behöver inte göra avbetalningar på lånet varje månad. Det räcker att du betalar räntor och avgifter som förfaller månatligen. Du får själv fritt bestämma när och i vilken takt du betalar tillbaka lånet.

Antalet amorteringsfria månader man kan ta är inte på något sätt begränsade. Om du vill kan du också ta ut den del av lånet du redan har betalat tillbaka. På så vis får du hjälp ifall det uppstår några oväntade utgifter. Du kan också använda pengarna till att reparera båten eller skaffa ny utrustning till den. Det är onödigt att ha en båt som inte fungerar och antingen bara står i hamn eller vid en brygga.

 

Vem kan låna till båt?

Du kan söka lån från Komplett Bank om du har fyllt 20 år och har en regelbunden inkomst. Vi gör alltid en kreditupplysning på de som söker lån. För att kunna göra en ansökan behöver du en fungerande e-postadress och ett telefonnummer, så att vi kan skicka dig låneofferten omedelbart. 

Att ansöka om Komplett Banks Flexibelt Lån kunde inte vara enklare eller snabbare. Fyll i formuläret som finns här på sidan och skicka iväg din ansökan. Du får ett svar på din ansökan omedelbart. Avtalet kan skrivas under elektroniskt - var och när du vill. Vid frågor om lånet så kan du kontakta oss. Behändigt eller hur? Se vad de skulle bli att kosta dig att låna till båt.

 

Låneexempel vid tilldelat lån på 100 000 kr under 5 år, nominell ränta 8,9 %, effektiv ränta 10,28 %, etableringsavgift 495 kr, totalt 126 971 kr. Exemplet förutsätter att lånet betalas tillbaka med lika stora månadsbelopp på 2 116 kr under 5 år.