Var god vänta

Funderar du på ett båtlåns ränta?

På väg ut till havs i sommar? Undrar du vad det är för ränta på ett båtlån? Främst vill du kanske veta hur mycket kostnad per månad ett båtlån innebär? Komplett Bank erbjuder ett Flexibelt Lån som på många sätt passar utmärkt för att finansiera ett båtköp. Det är enkelt att ansöka om lånet och vi återkommer snabbt med ett erbjudande. Flexibelt Lån erbjuder många fördelar för dig som låntagare, bland annat låga avgifter och räntor.

När du söker efter ett passande lån för att finansiera exempelvis en båt bör du givetvis jämföra de lån som olika banker erbjuder. Räntan är en viktigt aspekt som du noga bör väga in i valet. Undvik ändå att stirra dig blind på en enda faktor, om du endast jämför räntorna så finns det en stor risk att du inte kommer att välja det bästa möjliga lånet för dig. När du jämför lån bör du alltid se på lånet som en helhet och jämföra lånen som sådana. Lån kan skilja sig rätt mycket från varandra och det kan visa sig att olika aspekter kan väga in och ha avgörande betydelse för vilket lån som är bäst för just dig.

Flexibelt Lån ett utmärkt båtlån

Om du snabbt vill få en uppfattning om vad ett lån hos Komplett Bank kunde kosta dig kan du göra en lånekalkyl. Hos Komplett Bank kan du ansöka om Flexibelt Lån på 10 000 - 500 000 kronor. Flexibelt Lån lever upp till sitt namn genom att vara ett av de absolut mest flexibla på marknaden. Vi vill att det ska vara både enkelt och billigt att låna pengar. Det tar endast några minuter att fylla i ansökan som du hittar här på vår webbplats. Efter att du lämnat in din ansökan behandlar vi den genast och du kan förvänta dig ett erbjudande inom kort. I bästa fall kan du ha pengarna på ditt konto redan samma dag som din ansökan blir godkänd.

Förutom att själva ansökningen är snabb och smidig innehåller själva lånet många fördelar som andra lån inte har. Vi förstår att det kan vara svårt för våra kunder att förbinda sig till att amortera en fast summa på lånet varje månad och erbjuder därför stor amorteringsfrihet. Detta betyder att du som kund helt och hållet bestämmer själv hur mycket du amorterar på ditt båtlån från månad till månad eller om du någon månad inte amorterar alls. De månader som du inte amorterar på lånet betalar du endast ränta och de avgifter som hör till lånet. 

Låna utan säkerhet eller kontantinsats

När du väljer Flexibelt Lån behöver du varken uppge någon säkerhet för lånet eller gå ut med egna pengar i form av en kontantinsats. I samband med traditionella banklån kräver banker ofta säkerhet för lånen. I detta fall skulle själva båten kunna fungera som säkerhet. Eftersom vi inte kräver någon säkerhet sparar vi mycket tid då vi inte behöver kontrollera detta. Därför blir behandlingen av ansökningen kort och du som kund kan förvänta dig ett snabbt svar. Gör en ansökan redan idag och bekanta dig med vårt erbjudande i lugn och ro.