Till innehållet
Var god vänta

Båtlån med båten som säkerhet eller inte?

Varför ska man lösa dyra lån och skulder?

Det är inte ovanligt att man med tiden samlar på sig många olika lån och skulder. Det finns kreditgivare som tar allt för höga räntor och har dyra avgifter. Om du har flera dyra lån och skulder så blir det en hel del arbete för dig. När det kommer olika räkningar från flera håll kan det bli svårt att hålla koll på allt. Samtidigt betalar du aviavgifter för flera lån, istället för bara ett. Om du tar fram miniräknaren och börjar räkna hur mycket du totalt betalar kan det vara otroligt höga summor vi talar om. Därför lönar det sig att samla lån och krediter.

När du löser dina dyra lån och krediter så samlar du alla dina skulder på ett ställe med ett nytt lån. Då kan du få betydligt bättre ränta än för dina tidigare skulder och så får du bara en faktura i månaden. Du sparar tid, nerver och framför allt pengar. Här på Komplett Bank erbjuder vi dig möjligheten att lösa dyra lån och skulder genom att ta vårt Flexibelt Lån. I vårt lån kombineras en förmånlig ränta med gynnsamma återbetalningsvillkor. Ansökan gör du enkelt och snabbt på vår nätsida.

Flexibelt Lån från Komplett Bank för att lösa dina skulder

Med vårt Flexibelt Lån kan du betala bort dina gamla skulder och njuta fördelarna av ett nytt, förmånligt lån där återbetalningen anpassas den enskilde låntagarens livssituation. Lånet är ett amorteringsfritt lån med nominell ränta på mellan 4,9% - 19,9%. Det innebär att du varje månad får en faktura med det som du ska betala i räntor och avgifter, men summan du amorterar är upp till dig själv. Du bestämmer alltså helt och hållet själv i vilken takt du sköter återbetalningen. Du kan få 10 000 - 500 000 kr i lån från Komplett Bank. Det belopp du blir beviljad fungerar dessutom som en låneram där det du amorterar lägger sig som en tillgänglig buffert. Det betyder att du kan låna samma pengar igen utan att behöva ansöka på nytt. Du betalar räntor och avgifter endast för den del av låneramen som du har tagit ut.

Positiva upplevelser av att lösa dyra lån och skulder

Många människor har bra erfarenheter av att lösa dyra lån och skulder. När det blir för tidskrävande att hålla reda på flera lån och krediter så beslutar sig många för att lösa dem. Det ger en klarhet i den egna finansiella situationen och man sparar in på den totala kostnaden för lånen. Inte undra på att de flesta tycker att det är lönsamt att lösa dyra lån och krediter. På Komplett Bank kan alla som har fyllt 20 år, är folkbokförda i Sverige sedan minst 3 år tillbaka, saknar betalningsanmärkningar och har en regelbunden inkomst söka om ett nytt lån. Skicka in din ansökan idag.