Var god vänta

Båtlån med båten som säkerhet eller inte?

Båtlån med båten som säkerhet är inte alltid bäst

 

Ska man ta ett båtlån med båten som säkerhet eller utan? De flesta båtar är rätt så kostsamma och då är det lätt hänt att man saknar tillräckligt med besparingar. Det är få som har tillräckligt med pengar sparade för att köpa en båt kontant. För många är då ett lån ett naturligt sätt att finansiera sin båt med. Men vilket är det bästa lånet för att köpa båt? 

Ett båtlån med säkerhet innebär att du har båten du köper som pant för ditt lån. Du får dock inte belåna båten till 100% av inköpspriset, utan du måste betala en kontantinsats som är minst 20% av båtens pris. Ett båtlån utan säkerhet betyder att du inte behöver pantsätta din båt eller något annat för att kunna få ett lån beviljat. 

 

Få mer flexibla återbetalningsvillkor från Komplett Bank

Nu har den som önskar att köpa en båt möjligheten att få finansieringen via Komplett Bank, med  marknadens mest flexibla återbetalningsvillkor. Du kan låna upp till 500 000 kr, utan säkerhet! Den nominella ränta du kan förvänta dig är alltid mellan 4,9% - 19,9%. På Komplett Bank får du mer flexibla återbetalningsvillkor än någon annanstans. Ett båtlån från Komplett Bank är amorteringsfritt, vilket betyder att du själv bestämmer över amorteringen på ditt lån. Vill du inte alls amortera vissa månader så passar det bra, du har tillgång till en obegränsad mängd amorteringsfria månader året runt. Lån med säkerhet brukar ha en fastslagen tidtabell för amorteringen av lånet. Man kan själv påverka sin lånetid hos Komplett Bank. Desto snabbare du betalar av ditt lån, desto mer sparar du i och med att du inte betalar lika mycket i räntor och avgifter.

 

Glöm båtlån med båten som säkerhet - låna från Komplett Bank istället!

Komplett Bank erbjuder marknadens lägsta månadskostnader och den mest flexibla amorteringen du hittar. Visst låter det skönt att själv få bestämma över sitt lån? Det tycker flera andra också. Komplett Bank har redan blivit en enormt populär kreditgivare i Finland och Norge, tack vare den flexibilitet vi erbjuder.

Ansökan fyller du enkelt och snabbt i på nätet. Du kan fylla i ansökan under lunchpausen, på vägen hem från jobbet, hemma i soffan eller i sängen innan du ska lägga dig. Allt du behöver är en apparat som går att koppla till nätet. En dator, mobil eller surfplatta passar utmärkt till att söka lån från Komplett Bank. Efter att vi fått in din ansökan behandlas den så fort som möjligt. Du får ett svar direkt till din e-post. När du är nöjd med villkoren och vi bekräftat den dokumentation som eventuellt har skickats in kan du signera din låneoffert med hjälp av BankID. Sen är det bara dags att skaffa en båt, lyfta masten och åka iväg på nya äventyr. 

 

Förmånerna med Komplett Bank

  • Ett lån utan säkerhet. Du behöver inte pantsätta din båt för att få lån. När du säljer båten behöver inte lånet återbetalas om du inte vill det.
  • En förmånlig nominell ränta som alltid är mellan 4,9 och 19,9%
  • Amorteringsfriheten gör dig till herre över lånet. Du har själv makten över när du betalar tillbaka lånet. Kom ihåg att genom att betala tillbaka snabbare så sparar du pengar!
  • En snabb och enkel ansökan via nätet garanterar att du smärtfritt får de pengar du behöver.