Till innehållet
Var god vänta

Båtlån kalkyl

När tiden är inne för att ta ett båtlån så behöver man först göra upp en kalkyl. När du ska låna för ett båtköp är det klokt att ta fram en kalkyl för att få en uppfattning om hur dyrt det kan bli att låna. Ett lån är efter alla om och men ett behändigt sätt att förverkliga de drömmar man annars skulle ha råd med först i framtiden redan idag.

Vill du räkna på ett lån av båt så har du kommit till rätt ställe. Du kan räkna på ditt båtlån och se hur låga månadskostnader du kan få. På Komplett Bank delar vi ut lån mellan 10 000 - 500 000 kr. Det finns inga krav på någon säkerhet för att du ska kunna låna. Den nominella räntan för våra lån går från 4,9 till 19,9%.

 

Båtlån kalkyl

 

Ta ett båtlån - du kan göra en kalkyl här på sidan

När du har ett behov av en kalkyl för ett båtlån och du vill veta hur stor din månadskostnad blir så har vi svaret här på vår sida. Med vår lånekalkylator kan du enkelt och snabbt få en riktgivande bild över vilken månatlig minimikostnad du skulle kunna få. Med kalkylatorn kan du enkelt ändra på beloppet och i realtid se hur månadskostnaden antingen ökar eller minskar. Låneräknaren använder sig av en nominell ränta på 8,9%. Då du söker ett lån kan du bli tilldelad en mycket förmånligare ränta, men även en högre ränta. Procenten som räknaren använder sig av är en genomsnittlig räntesats. Den slutliga räntan bestäms på basis av den kreditbedömning som görs individuellt för varje sökande. I kreditbedömningen tar vi i beaktande faktorer som påverkar återbetalningsförmågan. 

 

 

Ett båtlån som anpassar sig enligt dina behov

Vi har valt att inte rikta våra lån mot ett visst syfte. På Komplett Bank erbjuder vi ett lån som passar till alla behov, och det lämpar sig lika bra för finansiering av en båt som en badrumsrenovering. Det som gör lånet lämpligt för alla syften är att det är väldigt anpassningsbart. Du har inget hårt amorteringskrav du måste rätta dig efter. Du bestämmer själv hur mycket du amorterar och när du gör det.

Tack vare denna amorteringsfrihet blir månadskostnaderna hos Komplett Bank de lägsta på marknaden. Kom dock ihåg att det lönar sig för dig att betala tillbaka lånet i en snabb takt. Därför vinner du på att lägga upp en avbetalningsplan för sig själv. Om du kan amortera lånet snabb kan du spara tusentals kronor. Amorteringsfriheten är till för att du inte ska hamna i knipa om det dyker upp oväntade utgifter som gör att du inte klarar av att amortera som planerat.

 

 

Skicka in en ansökan redan idag

Låna till din dröm med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank idag. Om du vet priset på båten du ska låna till eller har en bra bild över vad du är beredd att ta ett lån för så är det bara att skicka in en ansökan direkt här på nätet. Formuläret hittar du här på sidan. Vi är i kontakt med dig inom kort, nästan direkt, med ett beslut om du kan få ditt lån beviljat eller inte. Ett beviljat lån kan du godkänna med BankID och pengarna betalas direkt till ditt konto.