Till innehållet
Var god vänta

Komplett Bank Mastercard i Sverige

Kreditkortet Mastercard är populärt i Sverige. Mastercard Sverige ger inte själv ut några kort utan det görs i samarbete med banker och finansinstitut. Komplett Bank är en av dem som erbjuder Mastercard-kort i Sverige.

Funktionerna, tjänsterna och villkoren för korten varierar beroende på vem som erbjuder kortet. På Komplett Bank har vi ett kort som är skräddarsytt för näthandel och som dessutom har fina förmåner.

Komplett Bank Mastercard Sverige

Det finns flera olika Mastercard att välja mellan i Sverige. Komplett Bank har ett Mastercard som ger dig ett mycket bra bonusprogram. Du får bonus på alla dina varuköp, oavsett om du handlar via nätet eller i butik. Du får 0,5% bonus på alla dina varuköp på internet, förutsatt att e-handlaren är en av Mastercards verifierade samarbetspartners. Dessutom kan vi tack vare ett nära samarbete med Komplett.se erbjuda dig så mycket som 4% i bonus då du handlar vid e-handelsjätten. På Komplett Bank vill vi att lojalitet ska löna sig!

 

Kontroll över hur du betalar dina inköp

Eftersom du får bonus på alla dina köp så är Komplett Bank Mastercard ett väldigt bra kreditkort för dig som vill samla alla köp på en månadsfaktura. Med kortet får du bra flexibilitet i planeringen av dina betalningar. Här beskrivs kort möjligheterna till flexibel återbetalning som du får med vårt kreditkort:

  • Upp till 50 dagar räntefri kredit vid full nedbetalning
  • Möjlighet att skjuta upp betalningen på enskilda köp räntefritt i 3, 6 eller 9 månader mot en avgift. För att kunna skjuta upp betalningen längre än 50 dagar måste du meddela om detta samma månad som köpet gjorts.

 

Andra fördelar med Komplett Bank Mastercard

Genom att använda kreditkortet smart har du mycket att vinna på vårt bonusprogram. Kreditkortet är skräddarsytt för näthandel men fungerar naturligtvis bra även i vanliga butiker. Andra fördelar som du får med kreditkortet är:

  • 0 kronor i årsavgift
  • Inkluderade försäkringar
  • Kredit på upp till 100 000 kronor
  • Bonus på alla dina köp, upp till 4%
  • Avgiftsfria kontantuttag
  • Självvald PIN-kod 

Så fungerar bonusmodellen

Komplett Bank Mastercard har en väldigt enkel bonusmodell. 100 bonuspoäng motsvarar 100 kronor. Köper du något för 1000 kronor så tjänar du 0,5% i bonus, vilket motsvarar 5 bonuspoäng. På Komplett.se får du för ett 1000 kronors köp hela 4% bonus vilket ger dig 40 bonuspoäng.

Med kreditkortet är det möjligt att tjäna upp till 500 bonuspoäng under en månad, alltså 500 kronor, helt gratis. Under ett år kan du maximalt samla 2000 bonuspoäng.

Ansök om ett Komplett Bank Mastercard

Om du vill ansöka om ett Komplett Bank Mastercard så kan du snabbt och enkelt göra det här på vår webbplats. Vår ansökan är öppen dygnet runt och du kan fylla i den var som helst.  Vi gör en kreditupplysning för att tillsammans med informationen i ansökan kunna avgöra om vi kan bevilja dig ett kreditkort.