Till innehållet
Var god vänta

Komplett Bank Mastercard – ett flexibelt kreditkort utan avgift

Slipp irriterande smygavgifter, skaffa ett kreditkort utan avgift. Komplett Bank erbjuder kreditkortet Komplett Bank MasterCard utan årsavgift. Det är ett flexibelt kreditkort som är skräddarsytt för näthandel. Du får bonus på alla dina köp och dessutom fina förmåner.

Upp till 50 dagar räntefri kredit

Ingen årsavgift, ingen avgift för kontantuttag och självvald PIN-kod. Du handlar då du har lust och kan betala 50 dagar senare, helt utan extra kostnad. Hur låter det? Alla de här förmånerna gäller för Komplett Bank Mastercard.

 

Skjut upp betalningen av enskilda köp

Kreditkortet ger dig upp till 50 dagar uppskjuten räntefri betalning på alla dina köp. Om det känns för tufft att betala något av köpen inom den tiden kan du även välja att skjuta upp betalningen av enskilda köp räntefritt i 3, 6 eller 9 månader. Detta kräver att du meddelat om valfri uppskjuten betalning inom samma månad som köpet gjorts. Notera att en uppskovsavgift tillkommer enligt prislistan. För Komplett Bank Mastercard gäller en kreditgräns på upp till 100 000 kronor.

Kreditkort utan avgift, som ger bonus på alla köp

Komplett Bank kan i samarbete med Komplett erbjuda ett lojalitetsprogram utöver det vanliga med en fantastisk bonusmodell. Med Komplett Bank Mastercard tjänar du automatiskt bonuspoäng på alla dina köp. Om du använder kortet för att betala varor levererade av Komplett på Komplett.se får du en bonus på hela 4 procent. Bonusen kan du senare använda för att betala utestående belopp på ditt Komplett Bank Mastercard.

Så här mycket bonus tjänar du:

 • 4 % på alla köp hos Komplett.se
 • 1 % bonus på alla enskilda köp över 20 000 kronor.*
 • 0,5 % bonus på övriga köp* 
    
  *gäller i butik och på webbplatser som är registrerade som e-handel av Mastercard
   

Vad är Komplett Bank?

Komplett Bank är en norsk bank som erbjuder konsumentkredit- och refinansieringstjänster utan säkerhet och på gynnsamma villkor. Komplett Bank samarbetar med Komplett Group som står bakom flera ledande nätbutiker i Norge och Skandinavien. Komplettbank.se lanserades i mars 2018.

Tipslista för dig som söker kreditkort utan avgift

Om du jämför de kreditkort som finns på marknaden märker du att vissa har en årsavgift och att andra ges ut helt gratis. Trots att kreditkortet inte kostar något att skaffa, kan det hända att du måste betala en avgift då du shoppar, växlar pengar eller tar ut kontanter. Det är en utmaning att hitta ett kreditkort som faktiskt inte kostar dig något att använda. Här är några saker som är värda att kolla upp innan du ansöker om ett kreditkort:

 1. Årsavgift
  Ett gratis kreditkort innebär att du inte behöver betala någon årsavgift för att ha det. Men anges någon tid för hur länge du får ha kreditkortet utan avgift? Kanske det bara är gratis första året?

 2. Avgift för kontantuttag
  Kostar det något om du använder kreditkortet för kontantuttag från en automat i Sverige eller utomlands? Och hur är det om du vill växla pengar, måste du då betala en valutaväxlingsavgift?

 3. Ränta
  Med kreditkort följer ofta en möjlighet till räntefri kredit ett visst antal dagar. När den tiden har löpt ut måste du börja betala ränta på den summa du ännu inte har betalat tillbaka. Väljer du att delbetala kortfakturan så lönar det sig att kolla vad räntan ligger på, den kan variera mycket.

 4. Försäkringar
  Försäkringar kan ingå i kreditavtalet, och ibland kostar de extra. Även detta är värt att kolla i jakten på ett kreditkort utan avgift.