Till innehållet
Var god vänta

Kreditkort utan årsavgift från Komplett Bank

Från Komplett Bank får du ett kreditkort utan årsavgift. Du betalar heller inget för kontantuttag. I tillägg får du också upp till 50 dagars räntefri betalningstid på dina inköp. Det här är en enastående möjlighet för dig att kunna njuta av de förmåner som ett kreditkort för med sig, utan att behöva betala någon årsavgift. Vårt kreditkort ansöker du enkelt om via nätet, med hjälp av BankID. Kreditkortet anländer sedan till din folkbokföringsadress inom 3-4 dagar.

Kreditkort utan årsavgift och många andra fördelar

Utöver att du får avgiftsfri kredit och inte behöver betala årsavgift så har vårt kreditkort även många andra bra förmåner. Du kan använda kortet var som helst och vid varje köp samlar du bonus. Det som skiljer Komplett Banks MasterCard från andra kreditkort är att du samlar bonuspoäng även då du handlar på nätet. Vårt samarbete med en av nordens största e-handlare - Komplett.se, möjliggör ett unikt lojalitetsprogram. När du är i behov av elektronik kan du vända dig till Komplett.se och betala med ditt Komplett Bank MasterCard - då får du hela 4 procent bonus. Utöver det får du 0,5% bonus på alla köp av varor, både på internet och i butik.

Räntefri kredit och gratis kontantuttag

Bonus är alltid kul och en av grundpelarna för ett fungerande kreditkort. Komplett Banks kreditkort har också andra förmåner. Ibland kan man t.ex. behöva mer tid för att göra sin betalning. På Komplett Bank ger vi bra möjligheter för det. Först och främst så får du 50 dagars räntefri betalningstid på alla dina köp. Då du betalar utestående saldo vid förfallodatum så betalar du alltså ingen ränta. Och om du så behöver så kan du skjuta upp betalningen av ett köp med så mycket som 9 månader. Ditt köp är räntefritt under tiden du väljer att skjuta upp betalningen men du betalar en avgift för det. Se vår prislista för villkor.

Komplett Banks kreditkort är ett kort utan årsavgift och avgiften för kontantuttag i Sverige och utlandet är 0 kr. Men en årlig nominell ränta på 24,90% löper från datumet då du tagit ut kontanter. Däröver kommer ett valutapåslag på 1,75% då du gör köp utomlands.

Ansök om ett kreditkort utan årsavgift idag

Nu har du möjligheten att ansöka om ett kreditkort utan årsavgift som ger dig bonus på varje köp och dessutom fler suveräna fördelar. Ansökan gör du snabbt och enkelt online. Fyll bara i det korta ansökningsformuläret så behandlas din ansökan direkt. Med kortet har du möjligheten att utföra trygg handel samtidigt som du sparar pengar genom bonusintjäningen. Komplett Bank är en av de få som erbjuder bonuspoäng på precis alla köp.

Om Komplett Bank

Komplett Bank är en norsk bank som etablerades år 2014. Komplett Bank erbjuder flexibla lösningar för kunder i Norge, Sverige och Finland. Komplett Bank samarbetar med Komplett Group som står bakom flera ledande nätbutiker i Norge och Skandinavien. Det är tack vare detta samarbete som vi kan ge extremt bra förmåner för de som handlar på Komplett.se med vårt MasterCard.