Till innehållet
Var god vänta

Kreditkort med cashback

Några av de vanligaste orsakerna till att ansöka om ett kreditkort är för att kunna samla bonuspoäng och utnyttja cashback. Från Komplett Bank kan du nu få ett kreditkort som ger cashback på alla dina köp. Du kan handla fysiska varor eller näthandla - du samlar alltid bonuspoäng som du sedan kan använda som betalning av utestående belopp på ditt Komplett Bank Mastercard.

Hur samlar jag bonus?

Du samlar bonuspoäng automatiskt vid alla köp av varor och tjänster, både i butik och på nätet.

Bonusen tjänar du enligt denna modell:

 • 4 % på alla köp hos Komplett.se
 • 1 % bonus på alla enskilda köp över 20 000 kronor.*
 • 0,5 % bonus på övriga köp* 
    
  *gäller i butik och på webbplatser som är registrerade som e-handel av Mastercard
 

Hur ett kreditkort med cashback på Komplett Bank fungerar

Överlägset mest bonus tjänar du genom att köpa varor på Komplett.se. Bonusen kan du senare använda som betalning av utestående belopp på ditt Komplett Bank Mastercard. Vi värdesätter lojala kunder och tycker att lojalitet ska löna sig. Samtidigt vill vi också erbjuda flexibiliteten att tjäna bonuspoäng då man handlar var som helst och möjligheten att använda bonusen som direkt avbetalning på din kredit.

Varje bonuspoäng du samlar är värt 1 krona. Vi säger att du gör ett köp på Komplett.se för 1000 kronor. Detta betyder att du med 4% bonus skulle samla 40 bonuspoäng. På Komplett Bank kan du tjäna upp till 500 bonuspoäng i månaden och 2000 bonuspoäng per kalenderår.

Ett kreditkort med cashback och många andra fördelar

Som tillägg till bonuspoängen du samlar och cashbacken du kan utnyttja så får du också många andra fördelar. På Komplett Bank strävar vi efter att ha det mest flexibla kreditkortet på marknaden.

 • Årsavgift 0 kr, du betalar alltså inget för att ha kortet.
 • Inkluderade försäkringar
 • Självvald PIN-kod, du får välja en egen PIN-kod som du enkelt kommer ihåg.
 • Avgiftsfria kontantuttag i Sverige och utlandet.
 • Upp till 50 dagar räntefri kredit.
 • Vid behov kan du skjuta upp betalningen av enskilda köp i 3, 6 eller 9 månader. Avgift och villkor för uppskjuten betalning kan du läsa mer om i vår prislista.

Komplett Bank erbjuder lån för större behov

Kreditkort är bra för att inhandla vardagliga och mindre kostsamma varor, få cashback på sina köp och för att vara med i bra lojalitetsprogram. Komplett Banks kreditkort har en kreditgräns på upp till 100 000 kr. Ibland kan det dock hända att man har ett större behov av pengar än vad ett kreditkort kan täcka. Man bör alltid vara försiktig med att förlita sig på allt för många kreditkort och att maxa sina krediter.

Komplett Bank är specialiserad på att erbjuda kunder flexibla finansieringsalternativ och erbjuder därför även lån för större behov. Med ett Flexibelt Lån från Komplett Bank kan du låna upp till 500 000 kr till vilket ändamål som helst!

Om du funderar på t.ex. en resa, ny bil eller skulle behöva tilläggsfinansiering så kan du bekanta dig närmare med vårt lån.