Till innehållet
Var god vänta

Kreditkort med upp till 50 000 i kreditgräns

Komplett Banks MasterCard är ett kreditkort som du kan få med upp till 50 000 kronor i kreditgräns. Vare sig du har ett mindre eller mera omfattande behov för ditt kreditkort så har Komplett Bank lösningen för dig. När du fyller i ansökan direkt här på hemsidan får du ett besked om hur hög kreditgräns du kan få.

Ett kreditkort med 50 000 kronor i kreditgräns ger en otrolig flexibilitet i planeringen av din ekonomi. Då du alltid har en kredit tillgänglig kan du enkelt klara av alla oväntade utgifter. Du har också möjligheten att tjäna pengar genom att ha ett kreditkort från Komplett Bank.

Samla bonus varje gång du handlar

Du samlar bonus på alla köp du gör. Komplett Banks MasterCard är skräddarsytt för näthandel, men fungerar även bra för andra inköp. Det unika med Komplett Banks kreditkort är att du får bonus på alla dina köp. Du får 0,5% bonus då du handlar fysiska varor, 0,5% varje gång du handlar på nätet via en e-handel som är verifierad av MasterCard och hela 4% då du handlar på Komplett.se

Genom att använda ditt kreditkort på ett förnuftigt sätt kan du till och med spara pengar på det. Bonusprogrammet hos Komplett Bank MasterCard är mångsidigt och du kan samla bonuspoäng på alla dina köp. Detta är något som är mycket sällsynt. Kreditkortet är särskilt bra för den som gillar att handla på nätet, och mest bonus samlar man på Komplett.se som har ett brett utbud av produkter där alla garanterat hittar något de behöver. På Komplett.se hittar du allt från datorer, mobiler och hushållsapparater till sportartiklar och trädgårdsutrustning.

Få bonuspoängen som pengar på ditt konto

Vårt bonusprogram följer mönstret 100 bonuspoäng = 100 kronor. Med vårt kreditkort kan du tjäna upp till 500 bonuspoäng i månaden och under de senaste 12 månaderna kan du maximalt samla 2000 bonuspoäng.

Många kreditkort kräver att du använder bonusen du samlat hos någon av deras samarbetspartners. Detta är enormt vanligt hos t.ex. flygbolag. På Komplett Bank använder du bonusen som betalning av utestående belopp på ditt Komplett Bank Mastercard.

Bästa förmånerna med Komplett Bank MasterCard

  • Ingen årsavgift
  • Inkluderade försäkringar
  • Självvald PIN-kod
  • Avgiftsfria kontantuttag
  • Upp till 50 dagar räntefri kredit
  • Unikt bonusprogram - samla bonus på alla dina köp!