Till innehållet
Var god vänta

Kredit för dig som nätshoppar: Komplett Bank Mastercard

En räddare i nöden, en smidig shoppingpartner och en inkörsport till fina förmåner. Ett kreditkort har flera funktioner och det lönar sig att kolla vilket av dem som passar dig bäst. Komplett Bank Mastercard är skräddarsytt kreditkort för dig som handlar på nätet.

Vad är kredit?

Ordet kredit syftar oftast på ett lån. Om du beviljas kredit betyder det att du får tillgång till en summa pengar under en viss tid. Pengarna kan du använda för att köpa något som du behöver men som du egentligen inte har råd med just nu. Kredit kan antingen betyda att du köper något på avbetalning (betalar av lite varje månad) eller att du lånar kontanter.

Om du beviljas en kredit måste du förutom lånet också betala en avgift. Avgiften tas ofta i form av en ränta på kreditbeloppet. För att kunna beviljas kredit måste du vara kreditvärdig. Det betyder att du har en stabil månadsinkomst och att du inte har några betalningsanmärkningar.

Hur ansöker jag om kredit?

Många väljer att ansöka om kredit i form av ett kreditkort. Då har du direkt tillgång till ett lån, ifall du behöver det. Det finns många olika kreditkort med olika egenskaper och förmåner. Om du ska ansöka om ett kreditkort är det viktigt att först fundera över hurudana köp du ska använda kortet till. Då vet du också vilka slags förmåner som du kommer att ha mest nytta av. Om du föredrar att shoppa på nätet så kan Komplett Bank MasterCard vara det rätta kortet för dig.

När måste jag betala tillbaka?

Kreditkort är bra att ha i situationer där du behöver låna pengar på kort sikt. Hur snabbt du måste betala tillbaka är upp till kreditkortsföretagen, det brukar handla om ungefär 50 dagar. När den tiden har löpt ut måste du börja betala ränta på det utestående beloppet. Storleken på räntan varierar mellan olika kreditkort.

Kreditkort för dig som shoppar på nätet

Komplett Bank MasterCard är ett kreditkort som är skräddarsytt för näthandel, men det fungerar naturligtvis också bra i vanliga butiker. Med kortet följer ingen årsavgift, ingen avgift för kontantuttag och PIN-koden kan du välja själv. Kortet ger dig upp till 50 dagar räntefri kredit, vilket betyder att du kan handla när du vill och betala 50 dagar senare utan att det kostar dig något extra. För Komplett Bank MasterCard gäller en kreditgräns på upp till 100 000 kronor.

 

Komplett Group står bakom flera ledande nätbutiker i Norge och Skandinavien. Komplett Bank kan i samarbete med Komplett erbjuda ett lojalitetsprogram som passar som perfekt för dig som nätshoppar.

 

Dra nytta av vår generösa bonusmodell

Du tjänar automatiskt bonuspoäng på alla köp som du gör med ditt Komplett Bank Mastercard. Om du använder kortet för att shoppa på Komplett.se och låter Komplett leverera varorna får du hela 4 procent i bonus. Den intjänade bonusen kan du senare använda som betalning av utestående kredit på ditt Komplett Bank Mastercard.

Så mycket bonus tjänar du:

  • 4 % på alla köp hos Komplett.se
  • 1 % bonus på alla enskilda köp över 20 000 kronor.*
  • 0,5 % bonus på övriga köp* 
      
    *gäller i butik och på webbplatser som är registrerade som e-handel av Mastercard