Till innehållet
Var god vänta

Kreditkort från Komplett Bank - bästa kortet för näthandel

När man söker efter kreditkort vill man hitta det bästa. Det finns många olika kreditkort på marknaden som är bra för olika ändamål. För den som tycker om att handla på nätet så är Komplett Banks kreditkort sannolikt bland de bästa som finns på marknaden. Komplett Banks kort ger också bra förmåner på alla varuköp.

Tack vare ett unikt lojalitetsprogram med e-handelsjätten Komplett.se så får du 4% bonus på alla dina köp från Komplett.se. Du får 0,5% bonus på alla övriga köp på nätet då du gör dem på en e-handel som är registrerad av MasterCard, samt på alla varuköp du gör i en fysisk butik.

Vilket kreditkort är det bästa för dig?

När du funderar kring att skaffa ett kreditkort finns det många faktorer att tänka på om du ska hitta det som passar dig. Det finns inte ett absolut rätt svar, du måste tänka på vad det är just du söker efter hos ett kreditkort. Komplett Banks kreditkort är ett av de bästa då du ska handla på nätet.

Men när man kollar på kreditkort finns det några allmänna saker man brukar fästa uppmärksamheten vid: Årsavgift, ränta, kreditgränser, förmåner och bonusar. För ett Komplett Bank MasterCard betalar du ingen årsavgift och får en förmånlig ränta. Kreditgränsen går upp till 100 000 kr. Samlade bonuspoäng kan du använda för att betala utestående belopp på ditt Komplett Bank Mastercard. Förmånerna med kortet är unika - inte nära på alla kreditkort kan erbjuda bonus och förmåner på alla dina köp!

Skjut upp betalningen på dina köp

Med Komplett Banks MasterCard får du upp till 50 dagar räntefri kredit. Du har alltså upp till 50 dagar på dig att betala tillbaka dina köp innan räntan börjar löpa på köpet. Om du är i behov av längre återbetalningstid så kan du skjuta upp betalningen mot en avgift. Du kan skjuta upp betalningen av enskilda köp räntefritt i 3, 6 eller 9 månader. Om du vill skjuta upp betalningen så måste du meddela om det samma månad som du gjort köpet. Du betalar då en liten uppskovsavgift.

Använd ditt kreditkort på bästa möjliga sätt

Många tar ett kreditkort för att samla poäng och dra nytta av lojalitetsprogram. Ett kreditkort ger också flexibilitet till ditt handlande. Du har alltid tillgång till en kredit då du är i behov av det. Med ett kreditkort kan du dela upp dina betalningar eller skjuta upp dem. Oväntade utgifter kan uppstå när som helst och då kan det kännas tryggt att ha ett kreditkort till sitt förfogande.

Möjligheten till cashbacks och bra lojalitetsprogram gör det vettigt för dig att ha ett kreditkort. Då du använder det förnuftigt så kan du dra nytta av de olika fördelarna, men man bör vara försiktig med att inte missbruka kreditkortet. Flexibiliteten du får är bra men om du handlar över vad din egna ekonomi tillåter så kan det bli olönsamt med ett kreditkort. Då du delar upp betalningar och undviker att betala din kreditkortsräkning kommer du i slutändan att behöva betala mera för dina köp.