Till innehållet
Var god vänta

Ansök om ett kreditkort online

Hur låter det att få ett kreditkort endast genom att fylla i en kort ansökan online? Eftersom vi lever i en tid där internet blir en allt större del av vår vardag så är det naturligtvis också möjligt att ansöka om ett kreditkort online. Du behöver inte längre ödsla tid på att boka ett möte på banken eller ett annat kreditinstitut.

Detta underlättar livet märkbart för den som behöver ett kreditkort snabbt. I dagens läge är det möjligt för de flesta av oss att endast genom ett par klick och några dagars väntan ta i bruk ett nytt kreditkort.

Från Komplett Bank kan du ansöka om kreditkort online - signera avtalet med BankID

Även om de flesta av alla kreditkort fås genom en ansökan som görs online så finns det skillnader i hur snabb ansökningsprocessen är. Största skillnaderna finns i hur processen framskrider efter att man lämnat in en ansökan. Komplett Banks MasterCard är ett kreditkort som du ansöker om via nätet. Ansökningsprocessen sker snabbt och enkelt, från början till slut online. Fyll i en kort ansökan här på vår webbplats och få ett snabbt svar. Om din ansökan blir godkänd kan du sedan signera kreditkortsavtalet med BankID.

Ett kort tas i bruk bara på några dagar

Efter att avtalet har undertecknats skickas kortet till den sökandes folkbokförda hemadress. Leveransen sker inom några dagar (i normala fall handlar det om ungefär 3-4 vardagar). När kortet har anlänt så är det redo att användas - du kan nämligen välja din PIN-kod själv då du ansöker om kreditkortet eller inom två dygn från att du skrivit under kreditkortsavtalet.

Komplett Bank Mastercard är ett flexibelt kreditkort med många fördelar

Komplett Bank Mastercard är ett kreditkort med många fördelar. Kortet har ingen årsavgift och du får bonus på varje köp. Du har möjlighet att få en kreditgräns på upp till 100 000 kronor. Ett sammandrag av kortets förmåner:

  • Bonus på alla köp
  • Ingen årsavgift
  • Självvald PIN-kod
  • Upp till 50 dagar räntefri betalningstid på din kredit
  • Möjlighet till att skjuta upp betalningar 3, 6 eller 9 månader
  • Avgiftsfria kontantuttag

 

Ett bonusprogram som gynnar nätshoppare

Varje köp man gör med Komplett Banks kreditkort ger bonus. På alla fysiska köp i butik såväl som vid betalning via nätet får du alltid 0,5% bonus. Det unika bonusprogrammet belönar särskilt den som gillar att handla på Komplett.se. Tack vare samarbetet med Komplett.se får du hela 4% bonus på dina köp i deras nätbutik!

Använd kortet räntefritt och skjut upp betalningar vid behov

Med Komplett Banks MasterCard får du upp till 50 dagar räntefri kredit. Kortet lämpar sig bra även för större anskaffningar tack vare möjligheten att skjuta upp betalningen räntefritt. Om den 50 dagar långa räntefria betalningstiden är för kort så kan du mot en engångsbetalning förlänga den räntefria återbetalningstiden till 3, 6 eller 9 månader. Detta måste göras under samma månad som köpet görs. Under dessa månader samlas alltså ingen ränta på din köpesumma. På så vis är det möjligt för dig att köpa även större saker utan att behöva lägga upp en separat återbetalningsplan.