Till innehållet

Kreditkort för nätshopping: Komplett Bank Mastercard

Komplett Bank Mastercard är ett flexibelt kreditkort som är speciellt utvecklat för näthandel. Kortet ger bonus på alla dina varuköp och dessutom en rad andra förmåner.

Vilket kreditkort passar dig? Det finns en rad olika kreditkort på marknaden som alla har lite olika egenskaper och förmåner. Fundera först över vilken slags köp du främst ska använda kortet till för att få en aning om vilka slags förmåner som du har mest nytta av. Oavsett om du föredrar att shoppa varor på nätet eller i butik så kan Komplett Bank MasterCard vara det rätta kortet för dig.

Kreditkort är bra att ha i situationer där du tillfälligt behöver låna pengar, som du sedan tänker betala tillbaka inom kort. Hur snabbt du måste betala tillbaka är upp till kreditkortsföretagen, det brukar handla om cirka 50 dagar. När den tiden har löpt ut måste du börja betala ränta på den utestående summan. Storleken på räntan varierar mellan olika kreditkort, så håll koll på den. Om du vet att du behöver låna pengar på längre sikt, är det klokare att satsa på ett banklån istället.

 

Kreditkort skräddarsytt för näthandel

Komplett Bank MasterCard är ett kreditkort som är skräddarsytt för nätshopping, men det fungerar naturligtvis lika bra i vanliga butiker. Med kortet följer ingen årsavgift, ingen avgift för kontantuttag och PIN-koden får du välja själv så den är lätt att minnas. Kortet ger dig upp till 50 dagar räntefri kredit, vilket betyder att du kan handla när du har lust och betala 50 dagar senare utan att det kostar dig något extra. För Komplett Bank MasterCard gäller en kreditgräns på upp till 100 000 kronor.

Komplett Group står bakom flera ledande nätbutiker i Norge och Skandinavien. Komplett Bank kan i samarbete med Komplett erbjuda ett lojalitetsprogram som passar som hand i handske för den som gillar nätshopping.

Generös bonusmodell

Du tjänar automatiskt bonuspoäng på alla dina varuköp med Komplett Bank MasterCard. Om du använder kortet för att shoppa på Komplett.se och låter Komplett leverera varorna får du en bonus på hela 4 procent! Den bonusen kan du senare använda som betalning av utestående belopp på ditt Komplett Bank Mastercard.

Så här mycket bonus tjänar du:

  • 4 % på köp hos Komplett.se
  • 1 % bonus på alla enskilda köp över 20 000 kronor.
  • 0,5 % bonus på övriga köp
 

Uppskjuten betalning av enskilda köp

Om det känns för tufft att betala något av dina köp inom den utsatta tiden för räntefri kredit har du med Komplett Bank MasterCard ytterligare möjlighet att skjuta upp betalningen av enskilda köp räntefritt i 3, 6 eller 9 månader. Detta kräver att du meddelat om valfri uppskjuten betalning inom samma månad som köpet gjorts. Notera att en uppskovsavgift tillkommer enligt prislistan.

Delbetalning av kortfakturan

Väljer du att delbetala kortfakturan så kan du räkna med ränta på den utestående summan enligt det exempel du hittar längre ner på denna sidan.

Undvik flera kreditkort

I jakten på bonus och förmåner kan det kännas frestande att skaffa flera olika kreditkort. Det finns ändå skäl att inte bli för ivrig, antalet kreditkort du har kan nämligen påverka dina möjligheter att senare låna pengar för bostad eller bil. För varje kort du tar kommer kreditupplysningsföretagen att räkna ihop dina krediter utgående från att du utnyttjar alla dina kreditkort till max. Det kan sen påverka vilken ränta du får när du vill låna pengar till exempelvis en bostad eller en bil.