Var god vänta

Kreditkort utan årsavgift

Från Komplett Bank får du ett kreditkort utan årsavgift. Du betalar heller inget för kontantuttag. Du får också upp till 50 dagars räntefri betalningstid på dina inköp. Det här är en enastående möjlighet för dig att kunna njuta av de förmåner som ett kreditkort för med sig, utan att behöva betala någon årsavgift. Vårt kreditkort beställer du enkelt via nätet, med hjälp av BankID. Kreditkortet anländer inom 3-4 dagar.

Utöver att du får avgiftsfri kredit så har vårt kreditkort även många andra bra förmåner. Du kan använda kortet var som helst och vid varje köp samlar du bonus. Det som skiljer Komplett Banks Mastercard från andra kreditkort är att du samlar bonuspoäng även då du handlar på nätet. Tack vare samarbetet med Komplett.se får du hela 4% bonus för varje köp i nätbutiken. 

Om du så behöver så kan du skjuta upp betalningen av ett köp med så mycket som 9 månader. Ditt köp är räntefritt under tiden du väljer att skjuta upp betalningen.

Komplett Bank är en norsk bank som etablerades år 2014. Komplett Bank erbjuder flexibla lösningar för kunder i Norge, Sverige och Finland. Komplett Bank samarbetar med Komplett Group som står bakom flera ledande nätbutiker i Norge och Skandinavien. Det är tack vare detta samarbete som vi kan ge extremt bra förmåner för de som handlar på Komplett.se  med vårt Mastercard.