Till innehållet
Var god vänta

Komplett Bank Konto

Komplett Bank Konto erbjuder dig att enkelt handla varor på nätet. Välj hur du vill betala efter att du har handlat – med ett Komplett Bank Konto kan du välja avbetalningstid efter att du har mottagit varorna.

Många goda anledningar till att upprätta ett Komplett Bank Konto!

Enkelt
Näthandel har sällan varit enklare. Med ett fåtal klick kan du välja mellan tusentals varor och betala för varorna först efter att du har mottagit dem.

Ingen extra kostnad
Att välja Komplett Bank Faktura när du handlar på nätet behöver inte kosta dig något extra, du kan välja att betala hela fakturan innan förfall. Önskar du dela upp betalningen överförs fakturan automatiskt till ditt Komplett Bank Konto vid Fakturans förfall. Att upprätta ett Komplett Bank Konto är kostnadsfritt.

Snabb och säker betalning
Du behöver inte ange dina kortuppgifter. Med Komplett Bank Konto kan du handla snabbt, säkert och enkelt på nätet.

Överskådligt
Ett Komplett Bank Konto ger dig full översikt över dina köp och samlar dessa på en månadsfaktura, så att du inte behöver bekymra dig om obetalda fakturor. Månadsfakturan kan betalas i sin helhet eller så kan du välja ett dela upp betalningen som du så önskar.

Slå till på goda erbjudanden!
Slå till på ett bra erbjudande och betala när det passar dig och din ekonomi. Betala endast lite nu och skjut upp betalningen av resterande köpesumma. Det ger dig flexibilitet och möjlighet till att spara pengar genom att köpa varor när de är på kampanj.

Hur upprättar man ett Komplett Bank Konto?
Val om faktura från Komplett Bank får du i kassan när du handlar varor som säljs och levereras av Komplett.se. Genom att delbetala fakturan ansöker du automatiskt om ett Komplett Bank Konto. Så fort vi har registrerat din delbetalning kommer ditt Komplett Bank Konto att upprättas.