Till innehållet

Gör det enkelt och sälj mer!

Komplett Bank Konto gör det möjligt för dig som driver webbutik att erbjuda enkla betalningsmetoder i kassan. Vi tillgängliggör betalningsalternativen i din kassa för ökad försäljning och konvertering!

Faktura – ett självklart val för många!
Det är inte konstigt att shoppingglada älskar faktura! Enligt studier föredrar de flesta att göra köp på faktura när de handlar på nätet. Denna kundgrupp söker sig också automatiskt till webbutiker som erbjuder faktura som betalningsmetod. Faktura ger en god betalningsupplevelse för att det är enkelt och kan erbjuda 14 dagars räntefria köp. Flexibiliteten är också avgörande, då man efter att ha mottagit varorna kan välja hur man ska finansiera köpet.

Snabb och enkel betalning – öka försäljningen!
Om kunden blir erbjuden faktura i betalningsögonblicket kan kunden fullföra köpet snabbt och utan att knappa in kortinformation. Detta kan i många sammanhang betyda att du som användare kan få mer försäljning i form av högre konvertering. Dessutom visar det sig att kunder som använder sig av faktura handlar oftare och betalar mer per köp. 

Minimera betalningsfel - öka konverteringen!
Betalning med kort är kopplat till en större risk i form av att betalningen ska godkännas av kortutgivaren. Betalning med faktura eliminerar många av dessa risker, samtidigt som kunden inte behöver ta fram ett kort för att genomföra köpet.  

Anpassat för enkel integrering
Komplett Banks försäljningsfinansiering är utformad så att det är relativt enkelt för både stora och mindre webbutiker att ansluta sig.
Ta kontakt for mer information.